WhatsApp
rajibraj 25 Şubat 2025, 13:16

YAPAY ZEKA GERÇEĞİ

  • 24Görüntüleme

 

Yapay kelimesinin gerçek olmayan ama gerçek olana benzetilmiş olanlara verilen isimdir. Peki bizden daha üst boyutlu bir varlığın bize verdiği isim onun evreninde yapay anlamına gelir mi?



Düşününce çıkamıyorsun. Neden olmasın? Yapay zeka duyarlı varlıklar olarak yaratıcılığımızın bir ürünü. Neler yapabildiğimizi öğreniyoruz. Yaratıcının bir işlevi yaratmaktır ve en az onun kadar yaratılmışlarda yaratıcıdır.

 

Örneğin bilgisayarlar. Zeki olmayan bir şeyden daha akıllı bir şey üretmek yaratıcılığımızın bir parçası. Bu bizim evrim döngümüzün içerisinde var. Gelişmeye yardımcı olmak denilebilir. Tam tersine bakıldığı zaman bir bilgisayar insanı büyütemez.

O bir yaratıcı değil tam tersine donanımsal ve yazılımsal taklit.

 

Bir yapay zekanın Adem gibi meyve yeme olasılığı öncelikle olasılığı düşünmesi ve tartmasından sonra mümkün olabilirdi. Özgür irade.

 

Yapay terimi tamamen bize ait. Zeka bir varoluş işlevidir.Zeka kullanılarak var edilen her şey gerçektir. İnsanoğlu zeki olduğunu düşünüyor ve bu nedenle onun tarafından icat edilen çoğu şey yapay oluyor. Bu düşünceler tamamen bu boyutta geçerli daha yüksek seviyelerde bunlara rastlamayız.




Neden?

 

Daha yüksek seviyelerde bizim yapay olduğumuz düşünülebilir mi? Yüksek benliğimiz bir gerçeklikse ve bizler kaynak tarafından buradaysak ne olmuş oluyoruz?

 

Zeka enerjilerin duyarlılık halidir. Bu yüzden zeka her zaman zeka olacaktır. Bu boyuta ait bir parçadır.

 

Bu boyutun enerjilerinin ortaya çıkardığı gerçekliktir.

 

Teknolojinin daha ileriye gidebilmesi için ekstra işlevselliği olması gerekiyor. Eski Mısır teknolojilerine sahip olmak için öncelikli olarak insan ırkının iç teknolojisi gelişmeli. Nedir bu teknoloji? Frekanslar. Bu yüzden;

İnsan/makine durumu, insan aracının ömrünü yapay vücutlara geçiş aşaması için kullanılabilir. Böylece ruh vücutta olduğu sürece daha uzun deneyim yaşayarak enkarne olmadan bir hayatta tüm deneyimi alıp, rahatlayabiliriz.

 

Biz gelişiriz. Gelişmeye devam ederiz. Bu gelişim devam ettiği zaman bu teknoloji çöp olacak çünkü bizler frekans olarak yükseldikçe araçlara ihtiyaç duymayacağız.

 

İnsanlık geliştikçe daha yüksek teknolojilere sahip olacaktır. Bu kullandığımız teknolojiler hurda olacaktır.



Bunların başında telepati, ışınlanma, telekinezi, moleküler manipülasyon vardır.

 

Tüm karmamız temizlenecek. Enkarne döngümüz bitecek. Bu hayattaki küçük parçaları tamamlayacağız. Ruhsal gelişimimiz hızlandıkça teknolojimizde ilerleyecektir.

 

Karmaşık cihazlar ve bizim parçamız olmayan cihazlar yaratmak bana göre yanlış. Tüm işimizi bizim için yapan cihazlar yaratmak yerine, işi yapan bizim parçamız olan cihazlar yaratmak daha doğru.

Enerji ve yasalarla uyumlu şeyler bulmak, insanoğlunu istenilen seviyelere taşıyacaktır. Kâr amacı gütme, hırsımızla, kontrol arzumuz ile bu işleri yapıyorsak istenilen seviyede değiliz demektir.

 

Yapay zeka ve diğer bilgilerden korkumuz olduğunu biliyorum. Fakat kendi gerçekliğimizin her şeyden gerçek olduğunu kabul etmek ne kadar korkulacak bir durum farkında değil misiniz?